Πότε θα χρεωθώ?

Το σύστημά μας χρεώνει αυτόματα τους πελάτες μας, 30 μέρες αφότου προσθέσουν το πρώτο τους ακίνητο. Ωστόσο εάν κάποιος πελάτης δεν πρόσθεσε κάποιο ακίνητο τις 30 μέρες του free trial και θέλει να διακόψει, θα πάρει κανονικά τα χρήματά του πίσω. Εάν συνεχίσει να ενδιαφέρεται για τις υπηρεσίες μας, θα του δώσουμε ένα εκπτωτικό κουπόνι για τον επόμενο μήνα με το ίδιο ακριβώς ποσό που χρεώθηκε για τον μήνα που δεν χρησιμοποίησε την Syncbnb. Προτού όμως γίνει αυτό εμείς θα κάνουμε όλο το σετάρισμα για να μπορέσει να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία στο επόμενο διάστημα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας ενημερώσετε για το πως θέλετε να κινηθούμε. Μετά αφήστε το επάνω μας.

Αναζήτηση